Vplyv tepelného spracovania na antioxidačnú kapacitu a tvorbu akrylamidu v ovocných produktoch

Dátum:

Dátum zverejnenia:30.01.2014
Dátum začatia:24.01.2014
Dátum ukončenia:neuvedený

Identifikácia projektu:

Prijímateľ:Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum
IČO prijímateľa:42337402
Miesto realizácie:Lužianky
Poskytovateľ:
Typ poskytnutej pomoci:nenávratná
CRP ID:#39223

Cenové plnenie:

Výška pomoci: 0,00 €

Zmluvy:

Zverejnené Názov zmluvy / č. zmluvy Cena Dodávateľ Objednávateľ
DODATOK č. 1 k Zmluve o poskytnutí prostriedkov č. SK-RO-0021-12
SK-RO-0021-12-d1
0,00 € Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum Agentúra na podporu výskumu a vývoja
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x