Zvýšenie organoleptickej kvality vína aplikáciou nesacharomycétových Zvýšenie organoleptickej kvality vína aplikáciou nesacharomycétových koštartérov optimalizovanou na základe analýzy mikroflóry použitím NGS a analýzy arómy
Dátum:
Dátum zverejnenia: | 13.10.2017 |
Dátum začatia: | 12.10.2017 |
Dátum ukončenia: | neuvedený |
Identifikácia projektu:
Prijímateľ: | Univerzita Komensitého v Bratislave |
IČO prijímateľa: | 00397865 |
Miesto realizácie: | Bratislava |
Poskytovateľ: | Agentúra na podporu výskumu a vývoja |
Typ poskytnutej pomoci: | nenávratná |
CRP ID: | #87784 |
Cenové plnenie:
Výška pomoci: 200 000,00 €
Vystavil: Agentúra na podporu výskumu a vývoja Zobrazenia: 0x